General [M]ayhem

General [M]ayhem (http://www.genmay.com/index.php)
-   CompuGlobalHyperMegaNet (http://www.genmay.com/forumdisplay.php?f=20)
-   -   DNS_PROBE_FINISHED_BAD_CONFIG (http://www.genmay.com/showthread.php?t=848365)

g|aSsJaw 06-01-2015 07:33 PM

DNS_PROBE_FINISHED_BAD_CONFIG
 
I've been having this issue randomly in Chrome the past couple of days.

It happened a minute ago, so I brought up command prompt and did "ipconfig /flushdns" and it seemed to get things back on track.

Is that generally the fix for this problem? I don't know what could be causing it, it has never happened before and I haven't changed anything.

g|aSsJaw 06-01-2015 07:33 PM

Nevermind, it's still doing it

HALP

OlderBoy 06-01-2015 07:37 PM

flush and then manually change yr preferred dns servers

pyramid 06-01-2015 07:43 PM

did you disable network prediction in the chrome settings?

g|aSsJaw 06-01-2015 07:44 PM

[QUOTE=OlderBoy;25475934]flush and then manually change yr preferred dns servers[/QUOTE]

I have my router set to get them automatically from my ISP (Comcast). Should I call them and ask them for a primary and secondary instead?

OlderBoy 06-01-2015 07:46 PM

[QUOTE=g|aSsJaw;25475939]I have my router set to get them automatically from my ISP (Comcast). Should I call them and ask them for a primary and secondary instead?[/QUOTE]

that should be in basic user settings. buy a router noob

pyramid 06-01-2015 07:46 PM

you can use google servers if you set them manually in your network config.

8.8.8.8
8.8.4.4

see if they work better.

g|aSsJaw 06-01-2015 07:46 PM

[QUOTE=pyramid;25475938]did you disable network prediction in the chrome settings?[/QUOTE]

Prefetch resources to load pages more quickly?

uBlock disables that

g|aSsJaw 06-01-2015 07:48 PM

[QUOTE=OlderBoy;25475941]that should be in basic user settings. buy a router noob[/QUOTE]

huh?

I have a router, I have it set to get the DNS server automatically. I asked if I should call Comcast to get a primary and secondary address from them to put in instead.

pyramid 06-01-2015 07:48 PM

[QUOTE=g|aSsJaw;25475943]Prefetch resources to load pages more quickly?

uBlock disables that[/QUOTE]

ah, indeed it does.

that is what google suggests to fix that problem.

try manually setting your DNS to google's

g|aSsJaw 06-01-2015 07:49 PM

[QUOTE=pyramid;25475945]ah, indeed it does.

that is what google suggests to fix that problem.

try manually setting your DNS to google's[/QUOTE]

Is Sergei going to see what porn I watch?

g|aSsJaw 06-01-2015 07:54 PM

[QUOTE=pyramid;25475942]you can use google servers if you set them manually in your network config.

8.8.8.8
8.8.4.4

see if they work better.[/QUOTE]

Using these now, I'll see how it goes.

pyramid 06-01-2015 08:15 PM

[QUOTE=g|aSsJaw;25475946]Is Sergei going to see what porn I watch?[/QUOTE]

yes.

g|aSsJaw 06-01-2015 08:16 PM

[QUOTE=pyramid;25475958]yes.[/QUOTE]

interweb is flying now, guess I can't complain

pyramid 06-01-2015 08:17 PM

also, it might be that the site you are trying to reach actually is down, you can check it with: [url]http://downforeveryoneorjustme.com/[/url]

or something between you and your site might be down which you can check here: [url]http://internetpulse.keynote.com/[/url]


All times are GMT -7. The time now is 07:37 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2002-2015 CrowdGather, Inc.