General [M]ayhem

General [M]ayhem (http://www.genmay.com/index.php)
-   Gaming (http://www.genmay.com/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Love is a Battlefield 3 thread. (http://www.genmay.com/showthread.php?t=835820)

Apsalus 10-22-2011 02:29 PM

[QUOTE=g|aSsJaw;24901610]... 360 copy ... 2 discs, one for single player and one for multiplayer.[/QUOTE]That's part of it. [quote]The Xbox 360 version of Battlefield 3 will let users stream higher resolution textures by installing content found on the game's second disc, DICE has revealed.

"There's a voluntary install on the 360," said Battlefield 3 producer Patrick Liu.

"I think Rage did it as well, where you can install content to stream higher res textures.

"We're pushing that technology to the limit, and compared to our competitors, I would argue that we're the best looking game."

According to Liu, the game's single-player, co-op and multiplayer are also split up between the two discs, although he wouldn't confirm which modes are present on which disc.[/quote][QUOTE=g|aSsJaw;24901610]Not sure how he gets an early copy unless it's through Machinima sponsorship or something, but I'd imagine it's pointless anyway since hardly anyone will be playing online before the retail release.[/QUOTE]That surprises you? They could be buddy-buddy with EA/DICE, press, found a retailer ignoring the street date, etc.

Chilly 10-22-2011 03:46 PM

[QUOTE=Apsalus;24901392][HDYOUTUBE]eedRhcpOsuU[/HDYOUTUBE][/QUOTE]

at 38 seconds you can see the rounds feeding into the mg are blanks :o

g|aSsJaw 10-22-2011 03:47 PM

[QUOTE=Apsalus;24901640]That's part of it. That surprises you? They could be buddy-buddy with EA/DICE, press, found a retailer ignoring the street date, etc.[/QUOTE]

no?

Forever Domon 10-22-2011 03:54 PM

[QUOTE=Apsalus;24901640]That's part of it. That surprises you? They could be buddy-buddy with EA/DICE, press, found a retailer ignoring the street date, etc.[/QUOTE]
thats not gonna work as you cant launch without origin.

Apsalus 10-22-2011 03:57 PM

[QUOTE=Forever Domon;24901661]thats not gonna work as you cant launch without origin.[/QUOTE]Just your "Origin ID" is required to login with the console versions. I'm not sure if the early copies can get into any MP games (for lack of servers or auth), but I'd imagine that SP works just fine.

Apsalus 10-23-2011 03:59 PM

Video showing all of the uniform camouflage patterns available. 12 different patterns for each side (Spec Ops black non-withstanding).

[URL="http://battlefieldo.com/soldier-customization-lets-you-pick-your-camo/"]Pics[/URL] if you don't want to/can't load the video.

[HDYOUTUBE]WrdFTX6u7c4[/HDYOUTUBE]

There are also mentions of multiple soldiers per Origin account, per some server documentation, but EA has not yet confirmed if it is true.

g|aSsJaw 10-23-2011 04:23 PM

ooooooooooooo multiple outfits ooooooooo the navy blue is so cuet :gay:

Chilly 10-23-2011 05:08 PM

[QUOTE=g|aSsJaw;24902388]ooooooooooooo multiple outfits ooooooooo the navy blue is so cuet :gay:[/QUOTE]

Oh look at all your different colored hats!

SuperSigmaX 10-24-2011 07:17 AM

Apparently IGN gave it a 9, so I may have to get it lol.

KangarooMolester 10-24-2011 10:07 AM

So going to have to upgrade my system for this. :(

Sup 10-24-2011 10:42 AM

single player is p cool

Stiler 10-24-2011 11:33 AM

If you want to play now instead of waiting til tomorrow:

1) Control Panel --> Internet Options --> Connections --> Lan Settings --> Check "Use a proxy server"
Type this Korean Info: 203.232.208.116 port 8080

(2) Run Origin and unlock the game.

(3) Go back and remove the Korean proxy and now you should be able to fully play in USA servers

mikeawesome 10-24-2011 11:36 AM

so its out ?

Sup 10-24-2011 11:36 AM

[QUOTE=mikeawesome;24903193]so its out ?[/QUOTE]

in korea

Sup 10-24-2011 11:36 AM

ive been playing the last couple hrs


All times are GMT -7. The time now is 12:52 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 2002-2015 CrowdGather, Inc.