General [M]ayhem

Go Back   General [M]ayhem > Real Time Sub-Forums > CompuGlobalHyperMegaNet
Register Members List Mark Forums Read [M]erchandise Calendar

Reply
 
Thread Tools
slow2
 
Windows server 2003 domain Login scripts

I have two login scripts put in my scripts folder. In AD I have the correct placement and everything for these but they won't load.

How can I get these user login scripts to load for the users... I'm at a loss. This should be so simple.
__________________
I am the real 2slow. DM banned me because he's sensitive. :cran:
Old 02-23-2009, 01:10 PM slow2 is offline  
Reply With Quote
#1  

Advertisement [Remove Advertisement]

SunKing
 
What does Group Policy Management Console say when you do a RSoP?
Old 02-23-2009, 02:09 PM SunKing is offline  
Reply With Quote
#2  

jkoebel
 
Check the permissions of the scripts while accessing them via the UNC path (which is what the clients will do.)

include Share and Security permissions. ("Share" permissions should generally be set to Everyone/Full Control)

Last edited by jkoebel; 02-24-2009 at 06:37 PM..
Old 02-23-2009, 06:55 PM jkoebel is offline  
Reply With Quote
#3  

Suma Diock
 
Quote:
Originally Posted by jkoebel View Post
Check the permissions of the scripts while accessing them via the UNC path (which is what the clients will do.)

Probably your problem.
__________________
~~~~~~~~
v is for v*
~~~~~~~~
Old 02-24-2009, 03:55 PM Suma Diock is offline  
Reply With Quote
#4  

Packhead
 
How did you specify them? Did you do it in GPO and set their scripts there or in the profile section of the user account? (I hate putting scripts in the user's profile... grumble grumble.)

Like everyone else said, make sure people have permission to read the directory and files.

Also if you put them in the profile section of ADUC leave off everything -- just put the file name and dump the file in netlogon. (Is anyone aware of a way to put scripts into a folder on netlogon, btw? I tried doing that, specified a login script of foldername/whatever.vbs and it never ran... it only runs from netlogon, wtf... this is why I use GPO for login scripts.)
Old 02-25-2009, 07:06 AM Packhead is offline  
Reply With Quote
#5  

Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -7. The time now is 03:27 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.