blank pages?

sir tex
Pure [M]ayhem
sir tex
Pure [M]ayhem
Joined: Aug 23, 2004

Jun 27, 2007 #1

half the threads I'm clicking on result in a blank page, even if i've already posted in them before. or, multi-page threads have some pages coming up blank. what's going on in this foram, are teh gibsons secure? :confused:
cd6e8ebb5168d8886a502892ceb7e346
Quote
Like
Dislike
Share

Nizofoshizo
Pure [M]ayhem
Nizofoshizo
Pure [M]ayhem
Joined: Feb 23, 2006

Jun 27, 2007 #2

yup same here :(
Quote
Like
Dislike
Share

Ecwfrk
Pure [M]ayhem
Ecwfrk
Pure [M]ayhem
Joined: Jul 05, 2002

Jun 27, 2007 #3

Same thing at 200ppp.
Tried 175, same thing.
Setting ppp in options to 150 seems to fix the problem though. I haven't seen it yet anyway.

Someone broke something :(
Quote
Like
Dislike
Share

Cyrius
[M]osquito
Cyrius
[M]osquito
Joined: Jan 20, 2006

Jun 28, 2007 #4

Yeah, some :tard: probably fucked up something on the server, and it won't serve pages over a certain size.

Basically, if you're browsing a long thread with a lot of text at 200 posts per page the server won't serve it to you. Append &pp=100 (or another number) to the URL (like http://www.genmay.com/showthread.php?t=742347&pp=100) to lower the number of posts per page temporarily (just for that thread) and make the thread readable.
[M] GNU/Linux/BSD Crew
ruby -e "puts (0..5).map{|x|-0.45*x**5+4.33*x**4-10.25*x**3-7.3*x**2+36*x+99}.pack('c*')"
Quote
Like
Dislike
Share

M|22
Pure [M]ayhem
M|22
Pure [M]ayhem
Joined: Jul 04, 2002

Jun 28, 2007 #5

i upgraded to php5 a day or so ago, probably something to do with that
Quote
Like
Dislike
Share

Matty
[M]afia
Matty
[M]afia
Joined: Oct 15, 2003

Jun 28, 2007 #6

It only happens with a big posts per page... is there a max response setting in PHP that needs to be increased?
© 2002-2005 General [M]ayhem, LLC
<3 Tom Cruise
Quote
Like
Dislike
Share

M|22
Pure [M]ayhem
M|22
Pure [M]ayhem
Joined: Jul 04, 2002

Jun 28, 2007 #7

should be fixed now
Quote
Like
Dislike
Share

Cable
[M]afia
Cable
[M]afia
Joined: Jul 05, 2002

Jun 28, 2007 #8

I had some strange thing last night with empire.php in the address bar. :confused:
:)
Quote
Like
Dislike
Share

Ecwfrk
Pure [M]ayhem
Ecwfrk
Pure [M]ayhem
Joined: Jul 05, 2002

Jun 28, 2007 #9

M|22 wrote:should be fixed now
Seems to be. :heart:
Quote
Like
Dislike
Share

sir tex
Pure [M]ayhem
sir tex
Pure [M]ayhem
Joined: Aug 23, 2004

Jun 29, 2007 #10

M|22 wrote:should be fixed now
it is :heart:
cd6e8ebb5168d8886a502892ceb7e346
Quote
Like
Dislike
Share